EFT relatietherapie Ede Wageningen

Tot je recht komen bij elkaar…….

EFT kennismakingsgesprek

De kern van de EFT therapie is het bespreken van gevoelens, behoeften en verlangens betreffende uw relatie. In een 1e gesprek kunt u vaststellen of u zich daarvoor bij mij voldoende op uw gemak voelt. Dit eerste gesprek biedt u ook gelegenheid om vast te stellen hoe ik uw relatieproblematiek benader en of mijn aanpak u aanspreekt. Voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar: eftedewageningen@gmail.com of bellen met 0318 414810.

 

Mijn praktijk (zie foto's hiernaast) bevindt zich middenin de bossen tussen Renkum en Bennekom. Met onderstaande link naar mijn google website kunt u zien hoe u vanaf Bennekom en Renkum bij mij kunt komen:  https://sites.google.com/view/eft-ede-wageningen/afspraak


Ontrouw

"Het is alsof de grond onder je voeten verdwijnt". Met die woorden wordt vaak weergegeven hoe ontrouw je veiligheid en vertrouwen in je partner volledig kan ondermijnen. Door ontrouw kunnen partners ver van elkaar verwijderd raken. In het begin van de relatietherapie zal dan ook veel energie gestoken moeten worden in het herstel van het vertrouwen. Cruciaal daarbij is of de ontrouwe partner open kan en durft te staan voor de pijn van zijn of haar partner. Het met elkaar durven en kunnen delen van die pijn is een belangrijke stap op weg naar herstel van de emotionele band.

Belangrijke voorwaarde voor een geslaagde relatietherapie is dat beide partners de ontrouw oppakken als een noodsignaal om intensief aan herstel van de emotionele verbondenheid te werken.

 

 

Mediation

Als partners niet meer geloven in het herstel van de liefdesband kunnen mediators hen, als onpartijdige bemiddelaar, helpen om tot voor beiden aanvaardbare afspraken te komen.

Voor mediation door een jurist beveel ik graag aan: Monique Huurman. Zij werkt als jurist en mediator bij BINC Arnhem. Haar e-mailadres is: mhuurman@binc.nu. Haar telefoonnummer: 06 42321516